Inloggen

Login op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

De emotie en passie die liefhebbers bindt aan de sport, geeft u als ondernemer een prachtig podium om nieuwe cliënten te bereiken en uw naamsbekendheid te vergroten. In ruil voor uw sponsoring bieden wij u het podium dat u verdient! 

Dart vereniging Duiveland is opgericht in 2013. Sinds de oprichting zien wij een groeiende populariteit en een toenemend aantal leden en bezoekers. Sinds september 2016 zijn wij actief in de officiële Zeeuwse Dart Federatie (ZDF), waardoor wij verschillende locaties bezoeken en bezocht worden door teams uit Zeeland. De ZDF is onderdeel van de Nederlandse Dartbond die op haar beurt valt onder de World Darts Federation.

Ondanks dat dit het eerste jaar was dat wij meestreden in de ZDF, kunnen wij als club indrukwekkende prestaties overleggen. Wij zijn ongeslagen kampioen geworden en hebben de kwarfinales bereikt in de beker. Tevens zijn wij 3geworden op de Nederlandse Divisiekampioenschappen waar alle kampioenen van Nederlands aanwezig waren. Tot slot hebben wij verschillende succesvolle toernooien georganiseerd, waar de sponsors op het podium zijn gezet waar ze horen. Sinds 1 september 2017 is er ook een tweede team actief in de ZDF. Gezien team 1 in een hogere divisie speelt dan team 2 worden wij bezocht door en bezoeken wij twee keer zoveel teams.

Voor meer informatie, kunt u hieronder verder lezen, een submenu aanklikken (onder sponsoren) of direct contact opnemen met de sponsorcommissie bestaande uit:

Jan-Willem Bolle (06-41208586)

Marnix IJzelenberg (06-13912536)

U kunt tevens een e-mail sturen naar: